Couple's Day Chatelaillon Agence Les Conteurs 54 (1)Couple's Day Chatelaillon Agence Les Conteurs 54 (1)
©Couple's Day Chatelaillon Agence Les Conteurs 54 (1)

Een romantisch weekend aan zee: onze 4 ideeën!

Vermoeid door de kou? Het is hoog tijd om voor jezelf te zorgen. En voor je minnaar! Zodra het weer mooi weer wordt, doe uzelf dan een plezier met een verblijf voor twee in Châtelaillon. Een rustgevende natuur, 100% ontspannende activiteiten en een zachte lentezon: ontdek onze 4 ideeën voor een romantisch weekend aan zee.

Ga lekker liggen op het Grand Terrace

🔋 40%

Een glas op het terras is goed. Een drankje op het Grote Terras is nog beter! Ga naar de top van het Hôtel MGallery om uzelf te trakteren op een uniek moment voor twee in een cosy en zacht decor. Een licht briesje, de eerste zonnestralen van het seizoen en uw geliefde aan uw zijde: of hoe u uw romantisch weekend aan zee kunt beginnen.

is ook een gelegenheid om…

🌸 Drink uw koffie op het terras, beschut tegen de wind, met het mooiste uitzicht op zee van de badplaats. Zelfs als je alleen maar oog voor hem/haar hebt…

🌸 Breng één-op-één een bezoek aan de Bistrot de l’Hôtel en steel het dessert van de ander.

🌸 Proef het verfijnde menu van het restaurant Gaya, het territorium van chef-kok Pierre Gagnaire. Edele producten en een uitzonderlijk kader: een welverdiende romantische traktatie na deze winter

🌸 Liggen onder de zon in de buitenjacuzzi van de Nuxe Spa

Het ontwaken van de zintuigen

🔋 65%

🌸 Lucht, jodium en de horizon als decor: het zeedijk heeft de meest romantische wandeling in Châtelaillon voor u in petto. 7 km te voet om lichaam en geest te verfrissen, terwijl u geniet van uw betere helft. Een eenvoudige en lichte parenthese van welzijn.

Psst… Ik heb gehoord dat er een nieuwe wandeling is die je moet doen in de moerassen! Het is een kans om het langzame ontwaken van de natuur te zien en enkele mooie momenten vast te leggen. Ooievaars die hun nesten maken, otters die langs het water drijven of schuwe dassen… Snel, de camera!

Een verandering van omgeving

🔋 80%

Ga naar La Rochelle op slechts een paar minuten afstand om u te mengen in het dagelijkse leven van de lokale bevolking. We halen een paar lokale specialiteiten van de markt, voordat we een paar stappen verder een goed adres uitproberen dat typisch is voor de streek. Een koffie voor fijnproevers om te delen, en u bent helemaal klaar voor een intense sessie shoppen in de straten van het stadscentrum.

Een dag in La Rochelle

Robinson Crusoe spelen

100% (batterij opgeladen)

Loopt uw liefdesweekend aan zee op zijn einde? Om te profiteren van het vrolijk licht van de lente, gaan we samen naar het Ile de Ré. Ter plaatse, geen kat! Genoeg om twee fietsen te huren en in alle vrijheid over het eiland te rijden. Wie zegt dat batterijen beter opladen in de zomer?

Ontdek het Ile de Ré.