Echtpaar's Dag ChatelaillonEchtpaar's Dag Chatelaillon
©Dag van het echtpaar Chatelaillon - Agence Les Conteurs|Gregory Cassiau

Chatelaillon: uw programma buiten het seizoen!

Lekker in de lente met je neus in de wind en zachte autumns? Stop met alles, wij hebben het perfecte basiskamp voor u! Hier kunt u uw koffers neerzetten en in uw eigen tempo mooie momenten in het resort verzamelen. Châtelaillon buiten het seizoen: vraag naar het programma! 🌷🍂

🏡

Het ideale basiskamp

Voor een vakantie in vrijheid

We hebben duizend redenen om u naar het resort te brengen. Maar we moesten er drie kiezen!

# 1 – Terugkeren naar Châtelaillon is in elk seizoen een ander genoegen. U kunt er ’s zomers uw tenen induiken en ’s winters bij het haardvuur gaan zitten. Eenvoudige momenten om het hele jaar door van te genieten. En jij, wat is jouw favoriete moment?

<2 - Wist je dat? Chatelaillon is gebouwd in de vorm van een ster. Alles is bereikbaar in een paar minuten vanuit het hart van het resort. Het perfecte basiskamp om te stralen in de afdeling. En veel verder!

🌷

Zorg goed voor jezelf

Welzijn aan de rand van het water

In je nieuwe basiskamp, maken kleine momenten grote herinneringen! Vooral als ze met z’n tweeën worden gedeeld in een uitzonderlijk kader… De winter is voorbij en het is tijd om te cocoonen met het heerlijke zwembad van de Nuxe Spa van La Grande Terrasse.

Ontdek de Spa Nuxe

Luxe, rust en weelderigheid: een programma in Châtelaillon dat 100% sereniteit is aan de zijde van uw partner. Laat u verwennen op het ritme van de aangeboden behandelingen en bereid u in schoonheid voor op de terugkeer van de mooie dagen.

🌷

Smelten voor ijs

En crack op zijn kegel

Het is het moment waar jong en oud op hebben gewacht (alleen durven ze het niet te zeggen): het middagijsje! Op een paar stappen van het strand beginnen we aan een intense etalagesessie om onze smaken te kiezen. 20 minuten later, kiezen we eindelijk… dezelfde als vorig jaar!

Zittend voor de oceaan knabbelen de kinderen aan hun kleine vakantieschat, terwijl de ouders genieten van hun madeleine van Proust. Een stam fijnproevers onder een prachtige lentezon: dat is ook het programma van Châtelaillon!

🌷

Proosten op de goede tijden

En proef het plezier van samen zijn

Samen zijn, daar gaat het ons om! Geen basiskamp zonder een stel goede vrienden en lekker eten. En daarvoor is er niets beter dan een plekje op het terras. Zonnebrillen, strohoeden en tapas voor bij het aperitief: wij zijn klaar voor de volgende bestelling!

🌷

Op weg naar het Ile de Ré

En zeesproeistraal tanken
🌷

De smaak van de Charente te pakken krijgen

Met boerenmarkten

Gepassioneerd, opwindend entrots op hun stand: de lokale producenten zijn nog niet klaar met u te verrassen! Profiteer van het begin van het seizoen om de vruchten van hun arbeid te ontdekken en laat hen u het verhaal van hun land vertellen.

Dus, ben je meer een 🍓 of 🍯?

🍂

Opwarmen in een thalasso

(En niet weg willen gaan)

In de herfst dompelen we ons onder in het warme water van de thalasso en vergeten we de buitenwereld… Een uitnodiging om te cocoonen en een geweldige manier om de winter te verzachten.

🍂

De pannenkoek ergens anders eten

Het Bloemenbad
🍂

Een zonsondergang overpeinzend

De kunst van het licht

Elke herfst, poëzie komt naar uw basiskamp. Ga op het strand staan en laat je betoveren door de warme lichtjes van de schemering. Van de late namiddag tot de zonsondergang is de hemel in de Châtelaillonnais een permanent spektakel. Sterren in de ogen gegarandeerd…