Aube+tuinAube+tuin
©Aube+tuin

De Sunbeam

Le Rayon de soleil is een prachtig Belle Epoque-gebouw uit 1903, typisch Châtelloniaans. Ideaal gelegen op 50m van de marktstraat en 100m van het strand, maakt de ligging het de ideale plek voor familievakanties.

De ideale plek voor gezinsvakanties

Le rayon de soleil is een etablissement in de pure traditie van familiehuizen. Deze worden beheerd door een vereniging en u hoeft zich er alleen maar bij aan te sluiten, op voorwaarde natuurlijk dat u zich kunt vinden in de waarden van de structuur.

Delen, gezelligheid en respect voor anderen zijn de fundamenten van de structuur en stellen iedereen in staat een paar dagen vakantie door te brengen tegen lagere kosten. Het is geen eenvoudige vakantie, maar bovenal een mooie menselijke ervaring.

Toetreden tot de vereniging

Bezoek de website van Sunshine

Ons geluk, en zelfs de komst van onze leden die het hele jaar op deze onderbreking wachten… vrienden vandaag!

Isabelle

Een charmant uitje

  • Waar : 18 rue Gabriel Fauconnier, naast de rue du marché
  • Contact: 05 46 56 27 16
  • E-mail: lerayondesoleil@orange.fr
  • Dit enorme gebouw is onlangs gerenoveerd en biedt nu een bevoorrechte en charmante plek voor een vakantie met het gezin. Eglantine, Floraison of Aube, kies een van de kleine huisjes aan de achterkant van het gebouw. Verdeeld in kamers, bieden ze een echte oase van rust.

    Als u met een groep komt, kies dan voor het centrale etablissement en reserveer een van de grote kamers boven en geniet.