2plages dorp Corasire2 stranden Village Corsaire
©2plages dorp Corasire

Onze campings, voor liefhebbers van het buitenleven

Als u een vakantie wilt die synoniem staat met vrijheid, frisse lucht en gezelligheid, kies dan voor een van onze 4 campings in de Châtelaillonnais. Dicht bij het grote strand, genesteld in het hart van de Boucholeurs of in de ongerepte natuurmodus, delen wij met u onze 4 favoriete plekjes.

Camping des 2 Plages - Le Village Corsaire, een paradijs voor gezinnen

Het kaperschip een paar meter van het strand, iedereen weet het! Men zegt dat het een paradijs voor kinderen is en wij begrijpen hen. Met zijn 3 zwembaden, waarvan één overdekt, en zijn waterspeeltuin vervelen ze zich geen moment.

Wat de ouders betreft, zij kiezen voor het restaurant met een grill op het menu en de gezellige en muzikale avonden. Zoals u ziet, is dit de ideale plek om een gezinsvakantie door te brengen in een schaduwrijke stacaravan of om een tent op te zetten.

Hier houden we van lachen en plezier maken, dat is waar de châtelaillonnaise-vakanties om draaien!

Jean-Baptiste

Camping au Port Punay, een parel in het dorp van Boucholeurs

In het hart van het dorp Les Boucholeurs vindt u deze gezellige familiecamping. Morgan en zijn vrouw… verwelkomen je met een glimlach en een communicatieve humor. Verblijf als avonturiers in een “carrelet”, geniet van de nieuwe wellnessruimte en het verwarmde buitenzwembad. We verzekeren u, u zult als hanen in de deeg zijn.

En maak dan van de gelegenheid gebruik om de charmes te ontdekken van dit oude vissersdorp en zijn belangrijkste cultuur, die van de oesters!

Onze camping bestaat al 56 jaar! Ik nam het over van mijn vader en het is altijd met evenveel plezier dat we onze vaste klanten zien terugkomen, echte vrienden vandaag!

Camping de l'Océan, als kamperen rijmt op eenvoud

Als je denkt dat vakantie vrijheid betekent, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier is eenvoud aan de orde van de dag. U kunt uw tent opzetten, van de frisse lucht genieten, vrienden maken… kortom, een vakantie precies zoals u het graag hebt.

De essenhut, midden in de natuur

Als u op zoek bent naar een verandering van omgeving, rust en stilte, eenvoud en een terugkeer naar de natuur, dan heeft u de perfecte plek gevonden. Zet uw tent op een van de grote ruimtes waar het gezin kan samenkomen of huur een gîte voor meer comfort, de keuze is aan u.