Verhuur ChatelaillonVerhuur Chatelaillon
©Verhuur Chatelaillon

Slapen in Chatelaillon: zo gemakkelijk als 1-2-3!

Een goede nachtrust is de beste manier om fit aan de dag te beginnen in Chatelaillon. Maar eerst moet je de ideale plek vinden. En op vakantie hebben we allemaal een voorkeur! Houdt u meer van een designhotel, een comfortabele huuraccommodatie, een coole camping of een cocooning B&B? We hebben precies wat je nodig hebt! Haal de kussens tevoorschijn en ontdek onze beste accommodaties om te slapen in Châtelaillon-Plage. Zoete dromen gegarandeerd!

Onze hotels om te overnachten in Châtelaillon-Plage

Er zijn meer dan 9 verschillende hotels die op u wachten in Chatelaillon! Elk heeft zijn eigen geschiedenis, karakter en charme. Weet je niet welke je moet kiezen? We zullen je helpen inpakken!

Onze campings om te overnachten in Châtelaillon-Plage

Vind je het goed als alles klaar is? De all-inclusive vakanties van Village Corsaire des 2 Plages en de camping Port Punay aux Boucholeurs zijn voor u gemaakt. Boek uw plaats!

Als u meer van tenten en haringen houdt, ga dan naar de Camping de l’Océan of de Cabane des Fresne.

Onze gastenkamers om te slapen in Châtelaillon-Plage

De eigenaars van onze 11 gastenkamers wachten op u! Ontdek hun unieke en charmante accommodatie in het hart van Châtelaillon. Stedelijk of landelijk, op een paar meter van de Rue du Marché of in een Charentais-residentie op het platteland van Châtelaillon, de keuze is aan u!

Onze accommodatie in Châtelaillon-Plage

Bent u alleen, een stel of een groot gezin? Wilt u een zwembad, een tuin of het strand op minder dan 10 minuten afstand? In Chatelaillon, vindt u altijd de juiste vakantiewoning voor u. En voor een verblijf met uw voeten in het zand, kiest u een van de appartementen onder onze residenties aan zee.

Komt u met de camper?

Welkom. Er is een parkeerplaats voor uw voertuig gereserveerd aan de Avenue de l’Hippodrome, dicht bij het stadscentrum. U vindt er een stortplaats en een waterpunt.

Alle accommodaties

Hotels, campings, pensions, résidences of vakantiewoningen, ontdek de volledige lijst van alle beschikbare accommodatie in Châtelaillon-Plage