IJs verhalenvertellersIJs verhalenvertellers
©IJs verhalenvertellers

Vakantie in Châtelaillon-Plage: vraag naar het programma!

In de zomer zijn er vaak mensen die alles willen doen… en mensen die niets willen doen. Alles testen of gewoon luieren, u hoeft niet te kiezen tijdens uw vakantie in Châtelaillon-Plage! Hier kan iedereen in zijn eigen tempo genieten van het resort met de vele activiteiten die worden aangeboden.

Vind je een activiteit leuk? Vink het vakje aan om het aan uw programma toe te voegen!

De levenskunst van de Châtelaillonnais overnemen

De zachte manier van leven in Châtelaillonne is geen mythe! Integendeel, het is overal in het resort… Het is te vinden in de kleine huurhuizen met hun Belle-Epoque charme, op de markten met hun lokale smaken en in de geheime hoekjes van het grote strand.

Genieten van het niet te missen strand

Een vakantie in Chatelaillon-Plage doorbrengen zonder van het strand te genieten is als een Tour de France zonder fiets: onmogelijk!

We nemen de index 50, de sneeuwschoenen, de snack voor de kinderen en we gaan genieten van de 3 km fijn zand die het resort biedt. Behalve dat het gratis is en op een steenworp afstand van het stadscentrum, zijn er tal van faciliteiten voor jong en oud.

Groen gaan

Natuur is geen optie in Chatelaillon! Genesteld tussen de zee en de moerassen, ontwikkelt de stad zich in harmonie met haar omgeving. Een bevoorrechte omgeving die het zorgvuldig bewaart, om er het beste van te maken voor nieuwsgierigen en gepassioneerden.

Vergeet de auto.

Minder auto betekent meer avontuur! Laat deze zomer de auto op de parkeerplaats staan en kies voor een wandel- of fietsvakantie in Chatelaillon.

Prachtige wandelingen langs de kust, een strand in het hart van de badplaats en winkels bereikbaar in 5 minuten: op de fiets!

Genieten van oesters bij een ondergaande zon

Zet je voeten onder de tafel... in het zand

Ken je de paillotes van Chatelaillon niet? Vink het vakje aan en ontdek deze strandrestaurants die uw maaltijden een voorproefje geven van elders.

Weer in vorm komen

Genieten van lokale producten

Ze zijn mooi, ze zijn goed, ze zijn vers: het zijn streekproducten! Hun onnavolgbare smaak en versheid staan aan de basis van smakelijke aperitieven met vrienden en heerlijke picknicks op het strand met het gezin. Een must voor een vakantie in Chatelaillon.

Laad uw batterijen op

Om elkaar te ontmoeten en plezier te maken

Pak jullie agenda’s! De vakantie in Chatelaillon heeft vele evenementen en activiteiten voor u in petto, die jong en oud zullen bekoren.

Aquatic Centre, stranduitstapjes of het Internationale Vliegerfestival: zoveel evenementen die u dit jaar niet mag missen!

De zeilen hijsen

Ga de zee op om een ander gezicht van Châtelaillon te ontdekken!

Aan boord van een catamaran of een rondvaartboot zullen de eilanden Aix, Oléron en Fort Boyard enkele van hun geheimen prijsgeven…

Ontdek het intergetijdengebied

Weet je niet wat het intergetijdengebied is? Controleer de doos!