Chatelaillo Bureau voor ToerismeChatelaillo Bureau voor Toerisme
©Chatelaillo Bureau voor Toerisme

De kwaliteitsverbintenissen van het Bureau voor Toerisme

Het Communautair Bureau voor Toerisme van Châtelaillon-Plage is sinds 12 september 2012 gecertificeerd met het keurmerk voor kwaliteitstoerisme.

Wat is het keurmerk voor kwaliteitstoerisme?

Dit merk werd door de staat in het leven geroepen om de kwaliteit van de toeristische dienstverlening te verbeteren en de toeristen in Frankrijk beter te ontvangen. Het is het enige staatsmerk dat aan toeristische professionals wordt toegekend voor de kwaliteit van hun ontvangst en dienstverlening.

Qualité Tourisme™ begeleidt u tijdens uw hele verblijf.

Kwaliteit gegarandeerd!

Het Communautair Bureau voor Toerisme van Châtelaillon-Plage zet zich sinds 2012 in voor een kwaliteitsaanpak van zijn diensten.

Het QUALITY TOURISM™-keurmerk, dat wij drie keer hebben gekregen, bevestigt onze permanente inzet om u altijd beter te ontvangen, in de best mogelijke omstandigheden.

Kom en ontmoet ons in ons pand!

U wordt ontvangen door bekwaam, twee- of drietalig personeel dat alles in het werk stelt om u duidelijke en nauwkeurige informatie te geven, ideeën voor originele wandelingen of vernieuwende ontdekkingen, activiteiten en bezoeken waar u zelf niet aan zou hebben gedacht… geheel volgens uw wensen.

Wij zullen luisteren naar uw meningen, we zullen ze zelfs beoordelen om ze te bestuderen en de kwaliteit van onze bestemming te verbeteren! Wij zullen uw klachten – zo die er zijn – zo spoedig mogelijk behandelen.

Het kwaliteitshandboek van het toeristenbureau