Home OfficeHome Office
©Home Office

Praktische informatie

Het is beslist, u komt uw volgende vakantie doorbrengen in Châtelaillon-Plage en omstreken.
Om deze ervaring ten volle te beleven, delen wij met u onze goede raad en onze must-dos, om ons te komen vergezellen, om u gemakkelijk te verplaatsen in de omgeving en om ten volle van uw vakantie te genieten. Dus volg ons.

Eerste stap: kom bij ons

Als u liever met de trein of het vliegtuig reist, of als u liever het hele gezin met de auto meeneemt, kunnen wij u alles vertellen over de vervoermiddelen die u naar ons toe brengen.

Tweede stap: kom en ontmoet ons

Zoals u begrepen zult hebben, kennen wij La Rochelle en omgeving en Châtelaillon-Plage door en door. Emmanuelle, Nicolas en het hele team van de 2 bureaus voor toerisme van de streek heten u welkom en zullen van uw verblijf een onvergetelijke ervaring maken.

Stap 3: Bereid uw activiteitenschema voor

Want niets is teleurstellender dan bij terugkeer te ontdekken dat u niet wist dat u Fort Boyard per boot moest bezoeken tijdens een vakantie in de Châtelaillonnais.
Download de gids van het jaar. U vindt er ideeën voor wandelingen, ontmoetingen en de agenda voor uw verblijf van dag tot dag. En als u nog steeds niet weet waar u moet overnachten, bekijk dan onze gids over accommodatie.

Stap 4: Vind uw toekomstige favoriete bakkerij

Is er een bakkerij in de buurt voor croissants in de ochtend? Een mini-markt die laat sluit voor after-beach shopping? U vindt alle antwoorden op uw vragen in de uitgebreide lijst van winkels in de badplaats.