Architectuur Strand ChatelaillonArchitectuur Strand Chatelaillon
©Architectuur Strand Chatelaillon|Olivier PRAVERT Photographe

Organiseer uw vakantie in Chatelaillon in 3 stappen!

<1, 2, 3, zon ! De organisatie van uw vakantie in het resort is zo eenvoudig als wat. In 3 stappen bereidt u uw verblijf in alle rust voor, en maakt u daarna plaats voor nietsdoen! Accommodaties, activiteitenprogramma's en weekend-ideeën: kies voor een reservering in Châtelaillon-Plage.

Organiseer uw vakantie in Chatelaillon in 3 stappen!

Welke accommodatie u ook kiest, u zult in Chatelaillon zeker aan uw trekken komen! Profiteer van de typische charme van de badplaats en de huurwoningen om uw tweede huis te vinden. Blijf je bij je minnaar? Kies een bed and breakfast of een charmant hotel voor twee en het goede leven is van jou! Kom je met je hele familie? Huur uw stacaravan op een uitstekend uitgeruste camping en geniet in alle vrijheid van uw vakantie.

Grootte, uitrusting of ligging, reserveer in Châtelaillon-Plage om er zeker van te zijn dat u een accommodatie op maat vindt. Om nog maar te zwijgen van de plaatselijke architectuur en de prachtige verlichting: zoveel kleine extra’s die van onschatbare waarde zijn! Slaap lekker en ontdek onze mooiste nachten in Châtelaillon.

Stap 2 - Ik organiseer mijn vakantie met mijn agenda!

Op vakantie, zijn er altijd twee teams. Zij die alles maanden van tevoren gepland hebben en precies weten in welke tas de toilettas zit. En degenen die de vergeten tandenborstel ter plekke zullen kopen! Of u nu de een of de ander bent, u vindt hier alle informatie die u nodig hebt om uw verblijf gemakkelijk te organiseren. Eenvoudig en praktisch.

Zeilles voor kinderen ? Reserveringen voor thalassotherapie behandelingen? Het volgende vliegerfestival? Geen aanmaningen meer, het is hier!

Het toeristenbureau adviseert u:

Om ons te komen bezoeken! Wij zijn vriendelijk, geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur en wij hebben altijd een antwoord op uw vraag.

#teamofficedetourism

Stap 3: Alle wegen leiden naar het toeristenbureau!

Het VVV-kantoor van Chatelaillon is een beetje het Rome van de badplaats. Heb je een probleem? Wij hebben de oplossing! Maar dat niet alleen… Door ons te bezoeken, kunt u ook:

  • Krijg praktische informatie
  • .

  • Koop een 100% châtelaillonnais souvenir
  • Grijp de vakantiegids van deze zomer (de enige echte, onmisbare!)
  • Maak kennis met Anne-Sophie en al degenen die het kantoor dagelijks tot leven brengen