Crepe Plat ConteursCrepe Plat Conteurs
©Crepe Plat Conteurs|Agence les conteurs

Pannenkoekpauze

Wie zei dat de herfst eentonig was in Châtelaillon? Na de grote emoties van de zomer, verzamelen we kleine pleziertjes om te delen. Je nestelt je aan het strand, kruipt met je stam in een gezellige plaid en bestelt hun favoriete pannenkoek… De pauze is ingesteld op laatste!

Het leven op pauze

Is er een deel van geluk in uw hart gekomen? Dat is wat er gebeurt als u met uw gezin geniet van een stil strand, gesust door het briesje en het zachte licht van het resort.

Na een verkwikkende wandeling met de voeten in het water, een zandtaartwedstrijd, een race tegen de honden en een verkenning van het resort in Terra Aventura-modus, is het de hoogste tijd voor een eetpauze.

Een geur van vakantie

En daarvoor is er niets beter dan de crêperie du Bain des Fleurs en zijn gezellige sfeer. Iedereen neemt plaats aan de grote houten tafels en raakt snel op zijn gemak. Vaarwel truien! De geuren van karamel en geroosterde amandelen stijgen op uit de keukens en prikkelen snel de neusgaten… Puur comfort.

Een rondje van gezouten boter pannenkoeken, baas! Warme chocolade of geparfumeerde thee, iedereen nipt en knabbelt, terwijl ze hun favoriete moment van de dag delen. Fris en zonnig, levendig en gastronomisch: een perfecte herfstzondag.

En de volgende keer?

Papa heeft het beloofd, volgend weekend gaan we fietsen huren om de Terra Aventura in Angoulins te rijden!