Ice Chatelaillon Toeristisch Agentschap Les Conteurs 3Ice Chatelaillon Toeristisch Agentschap Les Conteurs 3
©Ice Chatelaillon Toeristisch Agentschap Les Conteurs 3|Gregory Cassiau

IJssalons in Châtelaillon: een geur van lente

De gletsjers van Châtelaillon, het is een beetje de frisse afdeling van de badplaats! Zodra de zonnige dagen terugkeren, wijzen ijscrèmes en sorbets het uiteinde van hun hoorntje om kleine en grote lekkerbekken te doen barsten. Een eenvoudige en zoete traktatie om te delen met uw kleintjes om de lente te vieren. Dus, framboos of pistache?

We kraken en kraken

De zon verschijnt! Snel rennen we naar de boulevard om onze eerste sorbet van het seizoen te kopen en stapelen onze favoriete smaken op. Mama probeerde zich te verzetten: ze hield het niet lang vol! Het moet gezegd worden dat er tussen Pimonki en de Glacier des Dunes genoeg te beleven valt…

Glacier des Dunes: Pilat tijd voor een snack

En wat als snacken een moment van medeplichtigheid werd? Zoek dit keer de Glacier des Dunes en zijn groene façade op, om een heerlijke kegel met uitzicht op de oceaan te delen. Ter plaatse kunt u rekenen op Laurence, ambachtelijk ijsbereidster, en haar 100% natuurlijke parfums om u dichterbij te brengen! Mooi, goed en biologisch, we komen zonder aarzelen terug.

Pimonki:

zo mooi als het natuurlijk is

In Chatelaillon hebben Guillaume en Nat hun koffers vol ijsverrassingen neergezet op de Boulevard de la République. Hij is banketbakker en ijsmaker, zij is chef-kok en ijsliefhebber! De 24 smaken die zij zorgvuldig selecteren zijn gegarandeerd zonder kunstmatige toevoegingen: een 100% natuurlijke smaak die jong en oud aanspreekt.

Kiezen (of niet) tussen vanille en chocolade

Vind onze selectie van ijs winkels in Chatelaillon.
Een moment 100% plezier, 100% lente! 🍦🌸