Kerstsfeer ChatelaillonKerstsfeer Chatelaillon
©Kerstsfeer Chatelaillon

Een 100% châtelaillonnais kerstfeest

Cadeautips Made in Châtel, receptideeën met een Charentais tintje voor uw feesttafels, onze winkeliers inspireren u!

Cadeau-ideeën van onze retailers

De race voor kerstcadeaus is officieel begonnen en de kerstman heeft ons een leuk idee gegeven.Wat als u dit jaar een beetje van de châtelaillonnais spirit zou geven?

Een trui gesigneerd Chatel Beach, mooie kaarsen met de delicate geur van dennenhout uit anekdotes of een mooie poster gesigneerd door DOZ, een illustrator uit Charente… Hier zijn enkele leuke geschenkideeën die hun plaats zullen vinden aan de voet van de boom voor het grootste plezier van iedereen!

Wij inspireren u:

Een goed idee! Een Nuxe thalasso of spa kaart

Wat als je een zacht intermezzo aanbiedt voor Kerstmis? Met de Nuxe Thalasso en Spa geschenkbonnen is niets eenvoudiger. Log in op hun website en kies de ideale behandeling.

Vanaf 38 euro voor een halve dag in de thalasso wellnessruimte of 65 euro voor 30 minuten geluk in de Nuxe spa, u hoeft alleen nog maar te kiezen!

Alle aanbiedingen op de website van grand terrasse

Kom je naar ons toe?

Een feestelijke maaltijd met Charente-smaken

En om het plezier te verlengen, brengt u mooie gerechten met Charente-smaken op tafel.
Onze gastronomische winkels hebben aan u gedacht en inventieve en gastronomische recepten bedacht die u moeten verleiden: een parelhoen met spek, kastanje en cognac en zijn butternut gratin of een zalm nantua en zijn geflambeerde scampi’s zullen deze noot brengen .

En waar vind je deze mooie producten? ONTDEK ALLE WINKELS VAN DE OVERDEKTE MARKT

Voeten onder de tafel op feestjes

Er is besloten dat je dit jaar je voeten onder de tafel legt. Voor een groot familiediner op kerstavond of een diner bij kaarslicht voor twee op 31 december, hebben onze restaurants in de Châtelaillonnais zichzelf overtroffen en menu’s samengesteld die de grote chef-koks waardig zijn!