Beausejour gevelBeausejour gevel
©Beausejour gevel

Beauséjour: een culturele ruimte voor iedereen!

De culturele ruimte Beauséjour, gevestigd in een prachtig hotel uit het einde van de 19e eeuw dat volledig is gerenoveerd, is DE culturele locatie bij uitstek in Chatelaillonnais. Met een rijk en gevarieerd programma het hele jaar door in de prachtige zaal met 300 zitplaatsen, kinderworkshops de hele zomer door voor elk wat wils en zelfs een namiddagcinema, stellen Céline en haar team alles in het werk om van deze gezellige locatie dé ontmoetingsplaats te maken voor de inwoners van Chatelaillonnais en voor vakantiegangers in de zomer.

Kom naar Beauséjour

Met de auto, te voet of met de bus, Beauséjour is snel en gemakkelijk te bereiken. Het ligt aan de Boulevard de la République die langs de Boulevard de la Mer loopt… dus tussen de kinderactiviteiten in Beauséjour of het zandstrand hoeft u niet eens te kiezen.

De hele zomer lang een paradijs voor kinderen

Vakantie in Châtelaillonnais rijmt op passie. Of je nu een ontluikende banketbakker bent, een liefhebber van goochelen, een geboren acteur of een beginnend naaisteraar, kinderen kunnen deze zomer hun lievelingspassie uitleven in Beauséjour. Virginie heeft voor hen een rijk en gevarieerd programma samengesteld, dat zowel de kleine creatievelingen, de wetenschappers als de sportievelingen zal aanspreken!

En wie weet, misschien ontdekken ze wel hun volgende activiteit van het jaar! Ja, de feestdagen zijn ook de tijd om nieuwe verlangens te ontdekken.

Om te boeken, het is eenvoudig, bel gewoon Beauséjour en boek de activiteit die ze willen. Het is elke doordeweekse ochtend in juli en augustus en voor kinderen van 7 tot 13 jaar

Maar ouders worden niet vergeten! Oriëntaalse dans zal geen geheimen voor u hebben, u zult uw ballroomdansen perfectioneren en u zult genieten van uw favoriete bezigheid, bridge.

Madeleine Samhammad WorkshopMadeleine Samhammad Workshop
©Madeleine Samhammad Workshop

« J’ai appris avec Mathilde à cuisiner des madeleines. Maintenant, j’en fais tous les week-ends pour mes parents !

Ninon, 10 ans

De VVV adviseert u…

< Elke namiddag in de zomer, naar het auditorium van Beauséjour voor een filmsessie. > Of het nu regent of warm is, u zult genieten van de airconditioning en de comfortabele stoelen. Wat meer is, het is gratis. Om te weten wat er aan de hand is, bel ons gewoon even.

Theater of concert? Een cultureel seizoen dat een grote

Beauséjour is het hele jaar door de place to be voor voorstellingen in en rond de Châtelaillonnais.
U kunt lachen om de bijtende humor van een komedie rechtstreeks uit Parijs, dromen bij de magie van een optreden van een artiest, geboeid worden door een concert van klassieke muziek, of onderwezen worden tijdens een filmconferentie. Zoals u ziet, is het programma van de Scène de Beauséjour rijk, dicht en fantasierijk… een culturele scène die alles in zich heeft om groots te worden.

Beauséjour het hele jaar door actief

Van januari tot december is het het hart van het leven in de Châtelaillonnais. Danslessen, geheugenlessen, bridgetoernooien, u kunt er plezier maken, leren, delen, lachen, vrienden maken, een plek die niet mag ontbreken in het plaatselijke leven… Dus als u zin hebt, kom dan een van de activiteiten uitproberen en word een fan van de plek.