Familie Strand VerhalenvertellersFamilie Strand Verhalenvertellers
©Familie Strand Verhalenvertellers|Agence les conteurs

In de familie

Aan alle mama’s en papa’s die deze zomer een stukje paradijs voor de kinderen zoeken: jullie hebben het gevonden! Châtelaillon-Plage is de ideale bestemming voor een gezinsvakantie in Frankrijk. Hier kweken we de kleintjes en verzorgen ze het hele jaar door. Breng uw stam samen en ontdek een resort dat van de kleintjes houdt… net zoveel als van de volwassenen!

Net als thuis!

Je thuis voelen is het begin van een geslaagde vakantie! Zoek de perfecte accommodatie uit een ruim aanbod en leg uw koffers in alle rust neer. Houdt u van eenvoud? Châtelaillon staat vol met mooie kleine huisjes met authentieke charme. Geniet van de geuren van uw tuin, start de barbecue en drink een toast op het terras wanneer u aankomt.

Geeft u de voorkeur aan uitzonderlijke eigendommen? De verschillende villa’s van het resort en hun talrijke faciliteiten zullen het hele gezin gelukkig maken. Papa? Hij haalt een fles uit de kelder terwijl mama in de jacuzzi ligt. En wat de kleintjes betreft, die zitten al midden in een pingpong toernooi!

Ik zie je op het strand!

Het strand is de schat van Chatelaillon! Vrij, toegankelijk en veilig, straalt het over het hele resort en biedt het een geweldige speeltuin voor de hele stam. 3 km fijn zand om te rennen, plezier te maken, te ademen of stoom af te blazen! Wanneer de zon ondergaat, onthult de hemel nieuwe kleuren en maken de activiteiten van de dag plaats voor rustige en gezellige momenten met de kleintjes.

Dichter bij jou

Wie nog nooit de snack voor de kinderen is vergeten of de zonnecrème is kwijtgeraakt, moet zijn parasol opsteken! Geen stress, in Châtelaillon is alles binnen handbereik. Van het strand tot de winkels via het stadscentrum, het is vaak maar een paar minuten lopen of fietsen. Praktisch. Je gaat naar de villa om de chocolaatjes te halen, je gaat wat SPF 50 kopen en je komt rustig * terug naar je handdoek om je kleintjes in te smeren. De nabijheid is goed in Chatelaillon…

Verveeld zijn is geen eigenschap van de Châtelaillonnais!

Als uw kleintjes zich vervelen, komt dat omdat u een oprit gemist hebt! Met een verscheidenheid aan faciliteiten voor het hele gezin, vindt u altijd een leuke activiteit om samen te doen in Chatelaillon. Op zoek naar inspiratie? Kom op, we zullen je begeleiden…

De kermis van Châtelaillon

Chichis en suikerspinnen: hier zijn de kinderen koningen!

Het hele jaar door een levendige badplaats

Het is een goed idee om wat aantekeningen te maken! Levendig en bruisend, Châtelaillon vermenigvuldigt de hoogtepunten gedurende het hele jaar. Kleine pleziertjes of grote evenementen, er is iets voor de hele stam.

Hier zijn strandwandelingen een echt rendez-vous, alvorens te genieten van de onvermijdelijke aperitieven bij zonsondergang. De volgende dag weer naar het strand, maar nu om de wateractiviteiten uit te proberen!

Na het water gaat u de lucht in met het schitterende Vlieger- en Windfestival. Een ongelofelijke show van internationale allure die sterren in de ogen van kinderen zal toveren. De ideale bestemming voor een gezinsvakantie in Frankrijk.

Een cocon tussen land en zee

De moerassen van Yves zijn een goed idee voor kleine natuur- en dierenliefhebbers. Je stapt op de fiets en gaat naar de natuurgebieden langs de Châtelaillon… oh, een ooievaartje met zijn moeder in het nest! Mama, wat is dat grappige vogeltje met een neusje… een echte speeltuin voor het hele gezin.

En als dat nog niet genoeg is om de nieuwsgierigheid van uw kleintje te voeden, schrijf hem dan in voor de junior safari in het Yves Marsh natuurreservaat.

De hele familie maakt "yum"!

rommelen jullie maagjes tijdens de lunch? Van ham en boter tot sterrengerechten, er zijn duizend-en-één manieren om u in Châtelaillon te vermaken! Ontdek onze selectie van goede adressen voor alle budgetten en alle smaken.

gezouten

Om de klassiekers onder de knie te krijgen: een traditionele sandwich in een van onze bakkerijen. Eenvoudig en doeltreffend!
Om mee te nemen naar het strand: een panini bij Little Hollow
Om de oesterkwekers te eren: een lekker mosseltje en frietje met je voeten in het zand bij Little Havana

Voor het uitzicht: een verse salade onder de grote witte parasols van de Bugatti, op een steenworp afstand van de oceaan
Voor een beetje exotisme: ga naar Brazilië met Claudia en Daniel C&D Brasil!
Om de kinderen te plezieren: een grote 4-kaas pizza om mee te nemen bij Pascal’s.
Om de smaakpapillen te verwennen: een gastronomisch diner in La Grande Terrasse, het beroemde restaurant van Pierre Gagnaire.

Zoet!
Voor een zoete snack: het niet te missen Bain des Fleurs, de zoete must-have van het resort

Châtelaillon: de familiebadplaats aan de Atlantische kust

Of het nu kleintjes zijn, kleine wolfjes, matrozen of ontdekkingsreizigers in de dop, Chatelaillon houdt van kinderen en zet zich het hele jaar door in om hen plezier, comfort en veiligheid te bieden. De ideale bestemming voor een gezinsvakantie in Frankrijk!