Op Chatel 150718 (23)Op Chatel 150718 (23)
©Op Chatel 150718 (23)|Olivier Pravert Photographe

Uitgaan in Chatelaillon: onze adressen om in de stemming te komen!

Wanneer de zon achter de oceaan verdwijnt, treedt de mildheid van de avond in en komt het resort tot leven! De muziek gaat aan, de eerste glazen klinken en men heeft maar één verlangen: naar Châtelaillon-Plage gaan om te feesten! Voor een gezellige cocktail, oesters op de markt of om te dansen tot het einde van de nacht, delen wij met u onze goede plannen om in het resort in de stemming te komen.

De sfeer van de grote avonden

Klein hemdje en kleine panama, vanavond kleden we ons om uit te gaan!

Elke zomer organiseert La Grande Terrasse zijn inmiddels beroemde Summer Beach Party. Wij komen met vrienden uit de hele Charentekust om deel te nemen aan dit niet te missen evenement!

Op het programma: elektronische muziek, cocktails met uitzicht op de horizon en een selecte sfeer. Voor één avond waait er een Balearische wind op het strand van Chatelaillon!

Andere kamer, zelfde sfeer met het casino dak. Met een prachtig uitzicht op het strand, is de horizon van jou! Met uitzicht op de oceaan kunt u ’s avonds genieten op het ritme van de golven en de muziek. Als u wilt uitgaan in Châtelaillon-Plage, zijn de dakterrasfeesten duidelijk een van de must-do’s van de zomer!

De vriendelijke sfeer

In Chatelaillon rijmt zomerdonderdag met het aperitief op de markt! Het is hier dat alle fijnproevers samenkomen om heerlijke aperitiefbordjes te delen op het geluid van de bandas. Kaas, oesters of charcuterie, wij willen graag de zomer verlengen om alles te kunnen proeven!

Op de andere avonden van de week is het strand de ideale plaats om uit te gaan in Chatelaillon! Terwijl de kinderen op het zand spelen, zetten wij tafellakens en bestek klaar om te genieten van een picknick op basis van lokale producten.

Een paar oesters, een witte wijn uit de Charente en een stukje jonchée, dit is het perfecte recept voor een gezellig moment met uitzicht op de zonsondergang op het strand van Châtelaillon!

De familiale sfeer

Op vakantie hebben kinderen ook recht op hun avonden!

Op zomeravonden in Chatelaillon hebben de kleine wolven keuze te over. Wek hun nieuwsgierigheid op de zondagavondmarkt, maak een ritje in de draaimolen op de kermis of luister naar een leuke show in het park, er is altijd wel een activiteit om ze te laten dromen.

Na deze kleine tour met de hele stam, maken we een laatste wandeling en gaan terug naar huis. We gaan wat vroeger naar bed, want morgen zien we de zon opkomen op het strand!

De ritmische sfeer

Heb je een wilde schommel? Kom het uitproberen in La Petite Havane of de Bistrot du Port, en laat de temperatuur een nachtje oplopen! Cubaanse ritmes en goed gedoseerde mojitos: een snelle reis naar Latijns-Amerika por favor!

Niet echt de koning van de dansvloer? Neem plaats op het terras met uitzicht op de oceaan en geniet van een bord tapas in een warme en feestelijke sfeer.

Francisco Oliver PravertFrancisco Oliver Pravert
©Francisco Oliver Pravert

In Little Havana, vond ik de Zuid-Amerikaanse sfeer!

 

Francisco, 41 jaar, toerist van Colombiaanse afkomst

De avondagenda