Olivier Pravert concertOlivier Pravert concert
©Olivier Pravert concert|Olivier Pravert Photographe

Het festival Sorties de plage: in de zomer swingt het in Châtelaillon!

Tijdens de zomer hoor je elke dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond muziek in het groene theater in het gemeentelijk park. Dinsdag om 21.30u is er een concert voor de hele familie … een vleugje funk of iets meer rock en soul, er is voor elk wat wils. Woensdag om 18.30u is gereserveerd voor de kinderen. Goocheltrucs, een doldwaze of zelfs licht poëtische show: verwondering steevast gegarandeerd. En vrijdag om 21.30 u is iedereen welkom op het bal om de vakantieweek uitbundig af te sluiten. En dat allemaal gratis!

Dinsdag is concertdag

Swing girls, Pyramid, Cognac Blues Passion concert … Dankzij Emmanuelle ontdek je pareltjes van bands – soms eens rock en dan weer funk – of zangduo’s met een mooie blend, rockgroepen, … Een rijkgevuld programma dat de inwoners van Châtelaillon en La Rochelle tijdens de zomermaanden niet meer willen missen.

Rock, soul, funky, gipsyjazz: elke dinsdag kan je je in het groene theater in het gemeentelijk park laten meevoeren op de tonen van hemelse muziek. Ambiance verzekerd!

Emmanuelle Lucas Sam HammadEmmanuelle Lucas Sam Hammad
©Emmanuelle Lucas Sam Hammad

Muziek is mijn passie! De programmatie voorbereiden, kennismaken met de groepen, zien hoe blij het publiek is, daar doe ik het voor!

Emmanuelle Lucas, programmatieverantwoordelijke van het festival

Woensdag is alleen voor de kinderen

Hoewel … Tijdens de zomer verwachten we de kinderen én hun ouders op woensdag om 18.30u, voor een show op kindermaat. Ze brullen van het lachen met de gekke bekken van de clowns, hebben plezier met de apenstreken van de mooie Bertha, dansen op liedjes vol ritme, zingen luidkeels, klappen in hun handen en staan vol verwondering te kijken.

Wees maar zeker dat ze niet anders zullen willen dan elke woensdag terugkomen!

 

Vrijdag is het aan de dj

De week loopt op haar einde, het is vrijdag en het zindert in het park van de elektronische muziek. Om 21.30u begint de dj set … Back to the 90s! De dansvloer baadt dan in een waanzinnige, feestelijke, kleurrijke sfeer.

Festival Sorties de Plage

Swingen verzekerd van half juli tot eind augustus!

Waar:

    • Het groene theater in het gemeentelijke park

Wanneer:

    • Dinsdag, 21.30u – Concert
    • Woensdag, 18.30u – show voor jong publiek
    • Vrijdag, 21.30u – Bal

Gratis!

Programmatie 2022