Concert Boucholeurs Sam HamConcert Boucholeurs Sam Ham
©Concert Boucholeurs Sam Ham|Sam Hammad Photography

Evenementen in Chatelaillon: onze selectie van A tot Z!

Lachen, dansen, plezier maken het hele jaar door: dat is ook de geest van de châtelaillonnais! Meer dan een uitstapje, hier is het feest een manier van leven. Van dagelijkse evenementen tot festivals en de onvermijdelijke aperitiefjes, er is altijd wel iets leuks te beleven. Om alles te weten over de grote evenementen van Chatelaillon-Plage, ontdek onze selectie van A tot Z !

Aperitief

Het komt aan het einde van de mooie zomerdagen en wordt in goed gezelschap gedronken: het is natuurlijk het aperitief! Het is hét moment in Châtelaillonnais bij uitstek.

Het recept? Lokale, smakelijke en ultraverse producten, toastglazen en een goed humeur. Heel eenvoudig!

Met het gezin adopteert u snel de sfeer van het aperitief op de markt, terwijl u kiest voor het Grande Terrasse voor een hype-moment met vrienden. Een must voor evenementen in Châtelaillon-Plage.

C voor

Kite

Vreemde wezens zijn de lucht van het resort binnengedrongen? Geen paniek, u bent op de laatste editie van het Internationale Vlieger en Wind Festival! Ontdek met uw gezin de magie van het mooiste evenement van Châtelaillon-Plage. Op het programma voor dit hoogtepunt: meer dan 500 vliegers in de lucht, dieren van XXL-formaat en bezoekers uit de hele wereld. Een show die geen lucht tekort komt!

D voor

Dans

Deze zomer werken we aan onze beste choreografieën voor het vrijdagdansfeest of voor het dansen met onze voeten in het zand elke zondagavond. Sfeer gegarandeerd! Dus, disco of Latin ritmes?

H staat voor

Huîtres

Aan het begin van augustusin Boucholeurs, is het hun feest! Het hele gezin is uitgenodigd op dit gastronomische en ludieke evenement dat de parel van de kustlijn in de kijker zet. Na 18 maanden werk verwelkomt het dorp u voor een dag tussen proeverijen, markten, concerten en reusachtige éclade.

H is voor humm….

R voor

Lachen

Alle gelegenheden zijn goed om te lachen in Châtelaillon-Plage! Afspraak in de culturele ruimte Beauséjour om te applaudisseren voor de komieken die van de grote Parijse podia komen of in het Théâtre de Verdure om de kleintjes elke woensdag te boeien. En waarom niet een beetje dromen…

Z staat voor


We gaan naar de agenda van de website om alles te weten te komen over de volgende evenementen in Châtelaillon-Plage !