Roze zonsondergang op het strand van ChatelaillonZonsondergang Chatelaillon
©Roze zonsondergang op het strand van Chatelaillon|Olivier PRAVERT Photographe

Zonsondergang in de herfst: een onvergetelijk moment

Het beste voor het laatst? Dit is het geheim van het half seizoen in Chatelaillon. Als iedereen zijn handdoeken heeft opgeborgen, liggen wij met onze voeten in het zand om een van de mooiste shows van het resort te bekijken. De kleintjes herontdekken een ongefilterde natuur en de volwassenen genieten van een magisch moment

Schilderij van de natuur

De bewoners weten het, de herfst zonsondergangen onthullen alle schakeringen van de châtelaillonnais hemel. Omstreeks 18.00 uur geniet iedereen op zijn eigen manier van het spektakel: de liefhebbers maken een lange wandeling langs de zeedijk, terwijl de eenzame dromers vanaf het strand omhoog kijken.

Vuurrood, poederroze of vergaan oranje-blauw, elke herfstzonsondergang biedt een verschillend tafereel. De natuur wordt dan een groot doek dat het seizoen schildert naargelang de inspiratie. Dit alles gesublimeerd door een licht dat de grote meesters jaloers zou maken…

Geen behoefte om te praten, het beste is nog steeds om verbaasd te zijn!

Wil je de bezienswaardigheden bekijken? Wij onthullen onze 5 favoriete plekjes om van een herfstzonsondergang te genieten:

# 1 – Het grote terras van het MGallery Hotel

# 2 – Het grote strand van Châtelaillon

# 3 – Het kleine strand van Boucholeurs

Het gouden uur

Heeft u een gemakkelijke focus? Bekend om zijn intense gouden uren, wordt Châtelaillon vanaf de herfst het paradijs van instagrammers en fotografen. Maak hier gebruik van om uw mooiste foto’s te maken.

Live

Bekijk de gouden uren op de oceaan vanuit huis