Kind Strand Chatelaillon CKind Strand Chatelaillon C
©Kind Strand Chatelaillon C

Kinderparadijs

Nieuwsgierig, avontuurlijk, vrolijk of dromerig, alle kinderen zijn verschillend! Daarom heeft Châtelaillon-Plage een groot aantal activiteiten en uitrustingen voor hen gereserveerd zodat ze zich het hele jaar door kunnen vermaken. En voor de ouderen om er volop van te genieten! Als de kleintjes hun hoekje van het paradijs hebben gevonden, lijkt het erop dat de ouders ook…

Om het "mooi" te maken!

Beauséjour is het culturele hart van Chatelaillon. In de zomer zijn er tal van creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Koken, knutselen, dansen… Een nieuwe passie is nooit ver weg!

Om te kunnen zeggen “Ik heb het gedaan!”

Om "wow" te maken!

Te land of ter zee, voor ontdekkingsreizigers wacht er altijd een nieuw avontuur in Chatelaillon! Ontdek de geheimen van het intergetijdengebied, tem de natuur tijdens een junior safari of ga aan boord van de boot naar Fort Boyard: wanneer beginnen we?

Om ze sprakeloos achter te laten

Het resort weet ook hoe je sterren in de ogen van kinderen kunt toveren! Van de magie van de kermis tot de schoonheid van een internationale show zoals het Vliegerfestival, Chatelaillon heeft meer dan één evenement in zijn mars. Om nog maar te zwijgen van de verschillende shows elke woensdag tijdens de zomer. Op jullie agenda’s.

Om het "wow" te maken!

De veiligheid en het plezier van de kinderen blijven de prioriteit van elk van onze faciliteiten en activiteiten. Zodat u eindelijk volop van uw vakantie kunt genieten en “wow” kunt zeggen.

De sfeer van de feestdagen in Chatelaillon-Plage