Bain Des Fleurs Chatelaillon Les Conteurs 49Bain Des Fleurs Chatelaillon Les Conteurs 49
©Bain Des Fleurs Chatelaillon Les Conteurs 49|Gregory Cassiau

Châtelaillon: één strand, duizend redenen!

Vrij en het hele jaar door toegankelijk, past het strand van Chatelaillon zich aan uw ritme en uw wensen aan. Ieder zijn eigen manier om van de oceaan en het blonde zand te genieten. Voor de ontspannende en de gehaaste, voor een uur of voor de dag, voor een paar bladzijden of voor de zomersaga, er is altijd een goede reden om voor het strand van Châtelaillon te kiezen!

Reden 3: Om niets meer te doen

Twee mijl van fijn zand, schone lucht, mooie lichten en een stad die de oceaan omarmt. Wat als we niet teruggaan?

Reden 7: Om samen te komen

Van nature feestelijk en gemoedelijk, geeft het strand van Chatelaillon ritme aan het dagelijkse leven van vrienden en stammen. Koffie drinken met de voeten in het zand, picknicken met het gezin of proosten in een strohut, zoveel kleine geneugten die je zin geven om samen te zijn!

Reden 18: om zichzelf te vinden

Soms beleef je de meest intense momenten ver weg van de menigte. Luisteren naar je ademhaling tijdens het rennen. De jodiumlucht ruiken. Een zonsondergang aan de horizon aanschouwend. En genieten van de kalm van een verlaten strand.

Reden 45: Om de adrenaline op gang te krijgen

Als team, in een groepsles of alleen, het strand van Châtelaillon heeft genoeg om de meeste sporters in beweging te krijgen. Hardlopen, beach volleybal, zumba of yoga, de temperatuur stijgt snel. Gelukkig is de oceaan nooit ver weg om af te koelen!

Reden 82: Om de druk te verlichten

In Chatelaillon maakt de oceaan geen golven! Genoeg om de ouders te ontspannen en hen in staat te stellen sereen naast hun kleintjes te zwemmen. Om nog maar te zwijgen van de dierentotems die de kleintjes naar hun handdoek leiden. Geweldige bondgenoten voor een vakantie in alle veiligheid.

Reden 99: om elkaar te leren kennen

Niemand kent het gebied beter dan zij die erin wonen en het laten leven! De getijden zijn een gelegenheid om het dagelijkse leven van oester- en schelpdierkwekers te ontdekken. Ontmoet, bespreek en observeer een lokale knowhow in actie. Iets verderop, op de markt, delen de liefhebbers van fijne producten graag hun liefde voor het land.