Chatelaillon Plage SudChatelaillon Plage Sud
©Chatelaillon Plage Sud

Een natuurlijk behouden resort

Voor een gezinsvakantie in de natuur gaat u naar Châtelaillon! Tussen de zee en de moerassen heeft de badplaats de schoonheid van haar landschappen weten te bewaren. U kunt ze bewonderen tijdens een rondleiding, een fietstocht of wanneer ze baden in het licht bij zonsondergang. Een juweeltje in zijn omgeving, toegankelijk voor iedereen, het hele jaar door!

Een beschermd architecturaal kader

Dwaal door de straten van Châtelaillon om de charme en het karakter van zijn mooie huizen te ontdekken. Behouden architectonische stijlen, tuinen die in de zomer bloeien met de geur van rozen en blauwe regen: we zetten onze koffers neer!

Getijden en moerassen

Ontdek de twee beschermde gebiedenvan Chatelaillon tijdens een wandeling of fietstocht! Volg de kust van Saint-Jean des Sables naar de marais d’Yves voor een 8 km lange ontsnapping.

De fiets is de ideale manier om de landschappen van Chatelaillon in uw eigen tempo te ontdekken. En je kunt stoppen wanneer je maar wilt om het uitzicht te bewonderen!

Sarah, fietsverhuurbedrijf in Chatelaillon

De zeilen hijsen

Wilde dieren in de moerassen

Achter de stad, neemt het wilde leven zijn rechten terug Paarden, ooievaars en zwanen delen dit kostbare gebied dat zich uitstrekt tot de moerassen van Yves. Een beschermd gebied alleen toegankelijk via een bezoek. Een niet te missen activiteit voor nieuwsgierige kleintjes!

SEE NATURE ACTIVITIES

Het bezoek aan het natuurreservaat helpt kinderen te begrijpen dat hun omgeving waardevol is.

Jean-Paul PILLON, coördinator van de Vogelbeschermingsvereniging van Châtelaillon

Schelpdierenteelt, de parel van Chatelaillon

Het lage tijis nog niet klaar met u te verrassen! Zodra de zee is verdwenen, wordt het schelpdierenteeltgebied van Chatelaillon onthuld en onthult het zijn schat aan schelpen.

De kleuren van de hemel

Look up! De hemel van Chatelaillon is een permanent spektakel. Wanneer de avondlichten de zee ontmoeten en de horizon ontbrandt, wordt het strand de perfecte plek om de magie van de natuur te bewonderen.

TOP 5 ZONNES

Een familie natuurvakantie voor elk seizoen!