Spa ChatelaillonSpa Chatelaillon
©Spa Chatelaillon - Agence Les Conteurs|Gregory Cassiau

Thalasso behandeling in Chatelaillon: cocooning komt eraan

Fringe ja, maar met plezier! Wanneer de dagen koeler worden, nemen we de tijd om onze huid en ons moreel te pamperen om de winter beter aan te kunnen. Ons goede plan? Een thalasso behandeling in Châtelaillon. Met uw betere helft, alleen of tussen meisjes, kunt u ontspannen in de voelende sfeer van het Grande Terrasse en de wereld om u heen voor een paar uur vergeten.

Laad uw batterijen op

Met de wellness ervaring van uw thalasso. Behandelingen, massages en hydrotherapie: kies uw bondgenoot voor de winter.

De Thalasso in Chatelaillon

In goede handen.

Wat als de echte luxe niets doen was? Om u tussen deskundige handen te laten gaan, gaat u naar het thalasso instituut en kiest u voor een welverdiende massage. Ontspannend, afslankend, ontspannend of ontspannend, u heeft de keuze van reis voor uw zintuigen. Eenmaal gekozen, maak dan plaats voor absolute ontspanning onder de vingers van Sandra, specialist in thalasso behandelingen in Châtelaillon.

Het resultaat: het gevoel alsof je in de wolken bent ☁️

Hammam ma mia!

Volgende halte: de hammam. Open de cabine en betreed een wereld van stoom, comfort en betoverende geuren. Zittend op uw bankje omhult de warmte u langzaam en bevrijdt u geleidelijk van opgehoopte spanning. Bevrijd, bevrijd, je lichaam ademt weer. Een enkel ticket naar de zachtheid van het Oosten en zijn schoonheidsgeheimen… In de eerste klas, natuurlijk.

Het resultaat: Ciao toxines, hallo good looks!

Chillen in de jets

Onze 3e coup de coeur: de ontspannende warmte van de jet tub. Sluit uw ogen en laat de kracht van het gepulseerde water uw spieren diep masseren. Een verbazingwekkende sensatie! Als u liever ligt, ga dan op een van de straalbedden liggen en richt u op de voetzone. Je voetjes zullen soepel en ontspannen zijn, klaar om de winter aan te pakken.

Het resultaat: Lichte benen en een rug die dank je wel zegt.

Uw kantoor adviseert u…

➡️ De zeewier wrap! Het idee? Verander je in maki 🍣

Eenmaal ingesmeerd met een zachte remineraliserende crème op basis van zeewier, zit u op een aangenaam bedje van warm water. Door de hoge temperatuur kunnen de actieve zee-ingrediënten effectief in het lichaam doordringen, zodat gifstoffen beter worden afgevoerd. Een must voor thalassobehandelingen in Chatelaillon.

Als de sessie voorbij is, trekt u uw badjas aan en krult u zich comfortabel op de bedden in de ontspanningsruimte.