Thalasso ExtThalasso Ext
©Thalasso Ext|L.hudgens

Thalasso: de oceaan zorgt voor u!

Het is mooi maar blijft toegankelijk, weet hoe romantisch te zijn en zorgt op natuurlijke wijze voor je lichaam… We hebben het natuurlijk over de oceaan! Hier is het al eeuwenlang een bron van welzijn en heeft het de reputatie van de badplaats gemaakt. Ga naar de thalasso van Châtelaillon om te profiteren van alle voordelen in een uitzonderlijk kader !

Spa Nuxe en thalasso de Châtelaillon: wat zijn de verschillen?

Het moderne leven kan stressvol zijn en ervoor zorgen dat we dagelijks kleine spanningen oplopen. De behandelingen van Spa Nuxe ontspannen niet alleen het lichaam en de geest, maar stellen ons ook in staat om ons op milde wijze te heroriënteren op onze emoties en gewaarwordingen.

De thalasso in Châtelaillon is gericht op lichamelijk welzijn en gezondheid. In tegenstelling tot de spa, die alleen zoet water gebruikt, ontleent de thalasso zijn vele deugden aan zeewater. Verlichten, verlichten en weer in vorm komen zit in zijn aard! Ook de vijf zintuigen worden aangesproken: gedempt licht, essentiële oliën en ontspannende muziek, de zintuiglijke ervaring is totaal.

Een droomomgeving

Waar er ook een uitzonderlijk moment is, er is een uitzonderlijke plaats! Met uitzicht op de oceaan openen het Grande Terrasse en het geheel gerenoveerde complex hun deuren voor u voor een moment van pure ontspanning. Laat u onderdompelen in een sobere en chique sfeer waar elk detail bijdraagt tot een absolute let-go. Geniet van een warm welkom en de modernste apparatuur voordat u zich overgeeft aan de handen van professionele behandelaars.

Nood aan een moment van rust en stilte? Rustplaatsen staan tot uw beschikking. Houten bedden, zachte kussens en zacht licht zorgen voor een onmiddellijke ontspanning van het lichaam. Wil je liever in het water bubbelen? Ontdek het zwembad met zijn 50 waterstralen die om de 15 minuten veranderen, test het zwembad en de toegang tot de buitenjacuzzi of kies voor de watersportactiviteiten!

Voor een dag... of meer!

Alleen of met z’n tweeën, de thalasso van Châtelaillon past zich aan uw ritme en uw wensen aan. Kies voor een kuur van 3 of 6 dagen om ten volle te profiteren van de behandelingen en het effect ervan gedurende de volgende 6 maanden. Leg uw koffers neer in het Ibis Style hotel in een eigentijdse sfeer aan zee en geniet ’s avonds van de heerlijke jodiumhoudende gerechten van het restaurant Le Pertuis.

Vertoeven, jacuzzi en mangel: een meidenuitstapje naar de thalasso!

Het goede plan? De thalasso in Chatelaillon met de meisjes! Met mijn moeder, mijn beste vriendinnen of voor een vrijgezellenfeest, het is de perfecte plek om kleine geheimpjes te delen. We nemen een halve dag voor onszelf en genieten van een moment van intense ontspanning. Verplicht, want het schema is druk!

Papotjes liggend in de kussens van de ontspanningsruimte, vertrouwelijkheden tussen de bubbels van de jacuzzi en om wakker te worden, een passage bij de ijsfontein. A la Vikings! Om nog maar te zwijgen van de onvergetelijke lachbuien bij de ontdekking van een onbekende machine: de badpakkenwringer.

 

Welke behandeling moet ik kiezen tijdens mijn thalasso in Châtelaillon?

“Er is geen leeftijd om voor jezelf te zorgen! Omdat alle schoonheden het verdienen om verwend te worden, bevelen wij de ½ Day Relaxation aan. Het is toegankelijk voor iedereen en biedt een eerste kennismaking met de geneugten van thalassotherapie. Op het menu: toegang tot de Well-Being Area, een lichaamsmasker van 20 minuten en een hydrojet van 15 minuten. Het resultaat is een stevigere, gehydrateerde huid en een aangenaam gevoel van lichtheid voor de rest van de dag.

Kies je zorg terwijl je bezig bent

Vind het volledige gamma van behandelingen in uw Thalasso in Chatelaillon.