Bassin Nuxe CurtyBassin Nuxe Curty
©Bassin Nuxe Curty

Spa Nuxe in Chatelaillon: een wellness-vakantie

Natuur, uitmuntendheid en emotie: dat is het geheim van de Nuxe Spa in Chatelaillon om u een moment van pure sereniteit te laten beleven. Kom naar het MGallery hotel La Grande Terrasse en geniet van een breed scala aan behandelingen voor een of twee in het hart van een uitzonderlijke plek. Een onvergetelijke herinnering!

ZORGGEBIED

Natuur & uitmuntendheid

Zodra u uw behandeling heeft geboekt, opent het hotel de deuren van zijn prachtige salon. Crèmige, heldere tinten vermengen zich met een vleugje diepblauw en doen op subtiele wijze denken aan de schakeringen van de oceaan. Een mooie gang met designdecoraties leidt u vervolgens naar een tweede salon met een cocooning-sfeer. Ontspanning begint al voor de behandelingen in de Spa de Châtelaillon!

Ontspannende, Kashmir of Californische massages beginnen en de experts van het merk Nuxe nemen u bij de hand voor een moment van absoluut welzijn. Laat uw gedachten dwalen op de muziek van uw keuze terwijl het gedempte licht u tot rust brengt.

Een kruidenthee aan het einde van de behandeling maakt deze totale ontspanning compleet.

Wat dacht je van een à la carte behandeling?

Vind het volledige gamma behandelingen in uw NUXE-kuurcentrum in Chatelaillon

De VVV adviseert u…

Welke behandeling moet ik kiezen als ik naar de NUXE-kuurcentra in Chatelaillon kom?

“Hoewel elke behandeling verschillende voordelen heeft, is onze favoriet de NUXE Californische massage. De omhullende bewegingen geven een ongelooflijk gevoel van ontspanning. Naarmate de sessie vordert, neemt de druk op het lichaam toe, waardoor diepgewortelde spanningen vrijkomen. 1u15 van absolute ontspanning!”

SPA-GEBIED

De spa biedt een onvergetelijk tête-à-tête met de oceaan. Stelt u zich voor dat u in een buitenjacuzzi zit met uitzicht op zee, intens ontspannen… Of wilt u liever een zonsondergang vanuit het overloopzwembad?
Wandel tussen land, lucht en water voordat u naar de grote sauna van het hotel en de unieke houten koepel gaat. En niet te vergeten het stoombad met zijn vochtigheid die je huid gelukkig zal maken…

Int Bassin Spa CurtyInt Bassin Spa Curty
©Int Bassin Spa Curty

« Le cadre est exceptionnel et le personnel aux petits soins du début à la fin ! Merci à nos amis pour ce très beau cadeau de mariage »

Romain et Solène, en couple depuis 3 ans

Ext Curty BekkenExt Curty Bekken
©Ext Curty Bekken

« On ressort avec l’impression de flotter sur un petit nuage. A refaire dès que possible ! »

Emilie, maman détendue

Grande Terrasse ChatelaillonGrande Terrasse Chatelaillon
©Grande Terrasse Chatelaillon

Pour profiter vous aussi du bien-être NUXE, rendez-vous sur le site de la Grande Terrasse de Châtelaillon.

Spa NUXE voor koppels: een bijzonder moment

Als een koppel? Het NUXE-kuurcentrum in Chatelaillon biedt u de mogelijkheid om bepaalde zones te privatiseren om samen een uitzonderlijke behandeling te ondergaan. Massage met uitzicht op de oceaan, hammam en jacuzzi wachten op u voor een rustgevend intermezzo voor twee. Mis de multisensoriële douche niet: hij voert u mee naar het hart van een storm of onder een tropische regenbui dankzij de verschillende combinaties van geluiden en geuren.