Spa Nuxe Chatelaillon Agence Les Conteurs 20Spa Nuxe Chatelaillon Agence Les Conteurs 20
©Spa Nuxe Chatelaillon Agence Les Conteurs 20|Gregory Cassiau

Spa de Châtelaillon-Plage: het schoonheidsmoment

Met de terugkeer van het mooie weer is de badplaats weer in haar mooiste kleuren getooid en is het weer genieten van het zachte weer. Wat als we er gebruik van maken om ons samen onder de zon op te krullen? Kies voor de lente en boek samen uw dag in de Spa van Châtelaillon-Plage.

Een seizoen voor jezelf

Chatelaillon in de lente

De winter loopt ten einde en u wilt ademhalen? Om voor jezelf te zorgen? Doe jezelf een plezier in de bewaarde omgeving van de bestemming. Op het programma: ontmoeting met de natuur, lange wandelingen aan de waterkant en zonnebaden. En waarom niet een uitstapje naar de Spa de Châtelaillon?

Alleen is goed, samen is nog beter! Verras uw wederhelft en open de deuren van de SPA Nuxe, in het hart van het MGallery hotel. Een uitzonderlijke plaats voor een uitzonderlijk moment…

Plezier op de huid

Spa van Chatelaillon-Plage

Welkom in een oase van sereniteit, waar alles luxe, rust en plezier is. Ontspan… Van de ontvangst tot de massages, u bent nu in handen van experts in cosmetica en welzijn.

De Dienst voor Toerisme adviseert u…

Welke behandeling(en) moet ik kiezen als ik naar de Spa de Châtelaillon-Plage kom?

Voor een speciaal moment voor twee raadt het team de Escapades duo Nuxe aan. De Cocooning-formule zal u ontspannen met zijn massage voor twee met uitzicht op de oceaan, terwijl de Privilege-formule uw huid verwent tussen jacuzzi, hammam en zintuiglijke douche.