Spa Chatelaillon PlageSpa Chatelaillon Plage
©Spa Chatelaillon Plage

De spa en thalasso van Châtelaillon: pure wellness

Loslaten, dat is het geheim van een geslaagde vakantie Om onze geest te ontspannen en ons lichaam tot rust te laten komen, gaat er niets boven de natuurlijke weldaden van de oceaan. Of je nu kiest voor een schoonheidsinstituut, spa of thalasso: in kuststad Châtelaillon vind je alles om even te onthaasten bij echte professionals. Ook de inwoners van La Rochelle zijn hier vaste klant!

Hemels zwemmen

In de thalasso van Châtelaillon

De nieuwe thalasso van La Grande Terrasse verwelkomt je in een splinternieuw decor! Het chique, stijlvolle en feeërieke interieur brengt je meteen in hogere sferen. De allernieuwste infrastructuur maar toch heel intiem: aan alles is gedacht voor volmaakte ontspanning.

Even luiwammesen in het water? Het heerlijk warme bad met water van 32° en 50 massagestralen wacht op jou! Ontstressen? Geef je over aan de warmte van de hammams, de sauna en het solarium. Probeer zeker ook de hydrojet-verzorging: languit op een bed met hydromassage, gedempt licht en een zacht muziekje… Je voelt zo de spanning van je af glijden!

Luxe, rust, en genieten

In de Spa Nuxe van Châtelaillon

Ontspannen in luxemodus met Hôtel McGallery van La Grande Terrasse en Spa Nuxe. Uitgelezen verlichting, ontspannende muziek en zachte kleuren: in deze oase werd niets aan het toeval overgelaten. Sluit je ogen tijdens een massage door de kundige handen van beauty- en verzorgingsprofessionals.

Daarna ga je naar de sauna en de hammam om voor de volle 100% te ontspannen. Neem een duik in het bad met zicht op de oceaan of ga lekker zitten in de buitenjacuzzi, jij kiest! Als je met z’n tweeën bent, vergeet dan zeker niet de Nuxe-suite te reserveren: een intense ervaring voor alle zintuigen.

Sport en ontspanning

In het Centre Aquatique 29°
Baantjes trekken of urenlang met de kinderen spelen, dat is sporten! Gun jezelf dan ook een relaxmoment in de wellnessruimte van het Centre Aquatique 29°. Aan het grote bad kan je genieten van de heerlijke aroma’s van de hammam en de ontspannende warmte van de sauna. Dit ritueel raak je nooit beu! Eindig in schoonheid met de nieuwe douche van het centrum, voor een zinderende ervaring. Tropische regen of zomerbuitje, ylang ylang of een exotisch parfum: kies jouw favoriete combinatie en ga op reis met je zintuigen…

Verwenmomentjes

In de schoonheidsinstituten van Châtelaillon

Helemaal in evenwicht

Met yoga paddle
Laat je tot slot overtuigen om samen met Marine yoga paddle te ontdekken! Ze verwacht je op de vijver achter La Grande Terrasse voor een buitengewone les: traditionele yogafiguren … op een paddle-plank! Een uurtje opperste concentratie op zoek naar het perfecte evenwicht. Goed voor je hele lichaam … of je lachspieren!