Catamaran2Catamaran2
©Catamaran2

Catamaran- en zeilcursus voor volwassenen: onze nautische activiteiten voor ouders

Op Chatelaillon kunnen ook volwassenen de zeilen hijsen. Niets is gemakkelijker dankzij de verschillende catamaran-, zeil- en peddelcursussen voor volwassenen die het resort hen aanbiedt. Koele en sportieve activiteiten, ideaal om je in de zomer vol te proppen met sensaties. Ben je op zoek naar de jouwe? Laten we gaan !

Cursus catamaran voor volwassenen

Of u nu een beginner bent of een ervaren zeiler, de catamarancursus voor volwassenen is een ervaring om in Chatelaillon te proberen! U wordt 3 tot 5 dagen begeleid door gekwalificeerde instructeurs van het Nautisch Centrum die u nieuwe sensaties op zee laten ontdekken. Zonder te vergeten de schoonheid van de omliggende eilanden en de baai van Chatelaillon vanaf uw boot te bewonderen. Een must voor de zomer!

Jet ski verhuur

Het is een van de meest “wow” wateractiviteiten van het resort: jetskiën! Bevaar de oceaan en verken de kustlijn van de Charente in alle vrijheid met Locajet huurauto’s in Chatelaillon. Een zeevergunning is nodig als u alleen bent, anders is het aan de passagierskant! Wat als je de adrenaline zou delen met je wederhelft?

Gesleepte boei

Terwijl de volwassenen genieten van een catamarancursus voor volwassenen, komen de jonge zeehonden aan hun trekken tijdens een sessie met een sleepboei. Liggend op hun opblaasbare banaan, houden ze zich vast aan het water terwijl hun boot zigzagt! Voor meer informatie, neem contact op met Chatel Kite School.

Kitesurfen

In Chatelaillon hebben we het geluk een kampioen te hebben! Het is Antonin Rangin, sportcoach en kitesurfliefhebber, die nu zijn eigen school heeft, de Chatel Kite School. Maak van de gelegenheid gebruik om deze leuke en fysieke discipline te leren. Zelfs volwassenen moeten soms lessen nemen!

Vleugelfolie

Wat is een vleugelfolie? Het is als windsurfen, maar met toevoeging van een aerodynamische vin (de folie) onder het board om het omhoog te houden. Hoog boven het wateroppervlak zult u het gevoel hebben dat u vliegt… terwijl u surft! Niet slecht, hè?

Staande peddel

Ben je een evenwichtige volwassene? Daar kom je snel genoeg achter met de stand-up paddle! Een plank op zee, u op de plank en een peddel in uw hand, u vertrekt om de kustlijn van Châtelailles te ontdekken. Een paar valpartijen zijn te verwachten, maar met een beetje geduld zult u snel de koning van het peddelen zijn! Als u meer van sensatie houdt, waag dan uw kans met de catamarancursussen voor volwassenen.

De mars van de keizer

De Walk of the Emperors, georganiseerd door het Aquatic Centre, is een uitdaging die alle gymnastieksessies waard is. Het doel is eenvoudig: trek je wetsuit aan en ga 45 minuten lang vooruit in het zeewater. Ondergedompeld tot aan het middel ontplooit het lichaam nieuwe capaciteiten en traint het drie keer sneller dan bij een klassieke jogging. Uithoudingsvermogen, spieropbouw en bloedcirculatie, uw lichaam zal u dankbaar zijn!

Aquatisch Centrum

De warme sfeer van het resort vindt u zelfs terug in het zwembad! 29°, dat is de temperatuur die het hele jaar door op u wacht in het Centre Aquatique de Châtelaillon. Zowel zomer als winter! Van de “wahou” van de reuzenglijbanen tot de “splash” van de duiken, gooi je in het water en geniet van een moment van plezier en medeplichtigheid met je gezin.