Ext. zwembadExt. zwembad
©Ext. zwembad

Centre Aquatique de Châtelaillon: het hele jaar door plezier in het zwembad!

De warme sfeer van het resort vindt u zelfs terug in het zwembad! 29°, dat is de temperatuur die het hele jaar door op u wacht in het Centre Aquatique de Châtelaillon. Zowel zomer als winter! Van de “wahou” van de reuzenglijbanen tot de “splash” van de duiken, gooi je in het water en geniet van een moment van plezier en medeplichtigheid met je gezin.

Hoe kom ik bij het 29° Aquatic Centre in Chatelaillon?

Het Aquatic Centre ligt vlakbij de jachthaven en is per bus bereikbaar via de 20.U kunt er ook naartoe fietsen in minder dan 10 minuten vanaf het stadscentrum. Met de auto? Richting La Rochelle op de RN 137. Neem de afslag Châtelaillon-Plage en volg de pijlen “Centre Aquatique”.

Aquatic Centre in de winter: welzijn en zachtheid binnen!

De kinderen? Ze spetteren in hun eigen zwembad onder het toeziend oog van de badmeesters. Veiligheid is het hele jaar door belangrijk in het 29° Aquatic Centre!

Op het terrein wacht een tweede zwembad op de kleintjes. Hier werken moeders zachtjes aan de motoriek van hun kleintjes van 3 tot 6 maanden. Baby zwemmers worden groot! Tot hun beschikking, een 250 m2 zwembad omzoomd met speelse dieren. Comfort en maximale veiligheid: genoeg om je als een vis in het water te voelen. Oh, een draak!

 

Wellness- en Zen-avonden georganiseerd door het Aquatic Centre, elke laatste vrijdag van de maand. Er worden groepssessies aangeboden van sofrologie, massage, shiatsu of progressieve ontspanning, voor het grootste genot van uw zintuigen. Alle aanwezige beoefenaars zijn gekwalificeerde professionals.

Prijzen:

Individueel: 14€ / 20 mn behandeling
Groep : 5€ / 45mn sessie om 19.15u en 20.15u

 

Onze top 3 dingen om binnenshuis te doen

Weet je niet waar je moet beginnen? Wij geven u onze top 3 van favoriete activiteiten om in de winter te genieten in het Aquatic Centre van Chatelaillon. Getest en goedgekeurd!

1 – De reuzenglijbaan! Laat je naar beneden glijden in een 110 m lange donkere tunnel die verlicht is met gekleurde lichten. Sterke sensaties wachten op je. Aantekening van de Dienst voor Toerisme: de attractie wordt niet aanbevolen voor kinderen met claustrofobie of die gevoelig zijn voor kleine ruimtes.

2 – De jacuzzi! Om te bubbelen in rust en stilte

3- De wellness-ruimte en zijn uitrustingen gewijd aan sereniteit: sauna, hammam, multisensoriële douche of rustruimte.

Cursus zwembadCursus zwembad
©Cursus zwembad

« Les garçons ont quasiment appris à nager au Centre Aquatique. C’est un rendez-vous incontournable à chacune de nos vacances à Châtelaillon. »

Antoine, papa de Timothée et Lucas

Jacuzzi K. Aquatic CentreJacuzzi K. Aquatic Centre
©Jacuzzi K. Aquatic Centre

« La piscine couverte, c’est notre petit plaisir en hiver ! La sensation de rentrer dans l’eau chaude en venant de l’extérieur est tellement agréable … »

Magali et Laurent, en couple

Buiten zwemparadijs: leuke activiteiten en picknick!

Zomer betekent een verlangen naar frisse lucht! Op zonnige dagen opent het aquacentrum van Chatelaillon zijn 3 openluchtzwembaden en heet u welkom in zijn groene omgeving. Op het programma: ontspannen in de schaduw van de grote groene ruimten, picknicken onder de kleurrijke zeilen van de aangelegde gebieden en ijshoorntjes barsten. * Haast je voordat het zinkt!

*We namen ze van de voedsel truck!

Iedereen koelt af in de vroege namiddag. De kinderen vermaken zich uitstekend in het pierenbad en verkennen de grote speelruimte die aan hen is gewijd. Met zijn 200m2 belooft deze speelse en interactieve ruimte hen een leuke plons!

Wanneer gaan we glijden?

De glijbaanverslaafden zullen hun adrenaline laten stromen met twee prachtige glijbanen tot hun beschikking. 30 m of 11 m hoog, je hebt de keuze van sensaties.

365 dagen per jaar zwembadplezier!

Het Centre Aquatique 29 biedt ook het hele jaar door activiteiten zoals aquagym, aquabike en indoor gym en pilateslessen. Je hebt geen excuses meer!