Aquatisch Centrum voor gezinnenAquatisch Centrum voor gezinnen
©Aquatisch Centrum voor gezinnen

Aquatic Centre: het zwembaduitstapje in Chatelaillon!

Verdomme, het tij is op vanmorgen… De hele stam wilde een duik nemen met deze prachtige zon! Wat dacht je van het Aquatic Centre? Het VVV-kantoor meldt ons dat er glijbanen zijn, veel spelletjes en zelfs een wellness-ruimte voor volwassenen. Geweldig. We nemen onze zwemkledij, onze handdoeken en we gaan genieten van het zwembad van Chatelaillon.

Activiteiten voor het hele gezin

In een paar minuten kan iedereen iets vinden om te doen in het Aquatic Centre. Plezier, ontspanning of lichaamsbeweging, u kunt het allemaal in één dag doen in het zwembad van Chatelaillon. Of zelfs niets doen en gewoon luieren bij het water… Een beetje zoals ik!

Mama ontspant, papa besteedt zijn energie!

Na het zonnebaden, neem ik een Zen-pauze in de wellness-ruimte van het Aquatic Centre. De kleine wolven spetteren rond met papa, en ik kan in alle rust genieten van de sauna en hammam. De gevolgen laten niet lang op zich wachten! Omhuld door een zachte warmte, ontspant het hele lichaam zich geleidelijk.

Ik eindig met een leuke ontdekking: de polysensorische douche! Dankzij het spel van licht, kleuren en geluiden wordt de douche een echt ontsnappingsmoment. Tropische sfeer of Bretonse motregen, de zintuigen reizen…

Als mama ontspant, doet papa het! We vinden hem bij de aquabike les, gecoacht door Stéphane. Voor de eerste keer, kunnen we zeggen dat hij trapt! Hij zal morgen pijn hebben.

Food truck: de echte smaak van vakantie!

Zwembad, hammam of aquabike: het is middag en iedereen heeft honger!

We nestelen ons rustig op een van de picknicktafels in de schaduw en gaan naar de foodtruck om iets te eten te halen. Het is in het Aquatic Centre, je hoeft er niet voor naar buiten!

Vandaag zijn het hotdogs voor iedereen. De kinderen konden niet gelukkiger zijn. De hele stam sluit dit zwembaduitstapje in Chatelaillon af met een welverdiend dutje onder de pijnbomen.