Nautische ClubNautische Club
©Nautische Club

Club nautique de Châtelaillon en aquacentrum: let op, coole activiteiten!

Rustig blijven is een gemoedstoestand in Chatelaillon! En wat is een betere manier om dat te doen dan met activiteiten op zee? Eenmaal in het water hebben de kleine zeilers plezier, de tienerzeilers komen aan hun trekken en de ouders ontspannen zich. Ontdek in het Aquatic Centre of de Nautische Club van Chatelaillon onze vele nieuwe ervaringen. Geen druk, gewoon plezier!

Voor kinderen: een zachte onderdompeling

Châtelaillon is de ideale omgeving voor de eerste stapjes in zee voor de kleintjes. In het strandbad kunt u in uw eigen tempo de geneugten van het water ontdekken en geleidelijk aan meer zelfvertrouwen krijgen, altijd onder toezicht van zorgzaam en professioneel personeel. Kleine zwemmers worden groot!

Vanaf 4 jaar kunt u beginnen met de “moussaillon” cursus die door de Club nautique de Châtelaillon wordt aangeboden. Afspraak op de vijver achter het Thalasso centrum om in alle veiligheid de optimist te ontdekken! Maak plezier en ontdek nieuwe sensaties in een vriendelijke en ontspannen sfeer.

Vanaf 6 jaar kun je in het diepe duiken met een cursus optimist of catamaran op open zee. Wow, het is zo cool!

En voor wie niet nat wil worden, blijven we aan de oever met een radiografisch bestuurd zeilparcours. Het is veilig en je zult het snel onder de knie krijgen…

Voor tieners: laat de adrenaline stromen

Zijn je tieners op zoek naar een kick? We hebben precies wat ze nodig hebben! Na de Nautische Club van Châtelaillon, ga naar de Chatel Kite School om ze te reserveren voor een mooie sessie van gesleepte boei. Pas op, het is een explosie!

We lachen, we houden ons zo goed mogelijk vast en vaak belanden we in het water. Wat een geluk onder de zomerzon. Ken je kite-surfen? Ontdek deze discipline tussen hemel en zee met de kampioen gemaakt in Chatelaillon Antonin Rangin. Een klasse act!

Ouders weten dat als uw tieners ouder zijn dan 14 jaar, zij de zee op willen.

Geef ze een reden met een cursus windsurfen of schrijf ze in voor de catamaran raids elke zondag in juli en augustus.

Voor ouders: haal adem en neem de tijd

Niet alleen kinderen kunnen van de oceaan genieten! Dankzij de Nautische Club van Chatelaillon kunnen ouders op adem komen, zich ontspannen en nieuwe verfrissende activiteiten ontdekken. Heb je interesse?

Wij delen onze beste ideeën met u:

 

  • Maak de châtelaillonnaise baai
  • Huur een mooie catamaran om de eilanden rond het resort te verkennen
  • Vind evenwicht in de buitenlucht met een stand up paddle cursus
  • Vind innerlijk evenwicht met een yoga peddelsessie met Marine op Etang de la Rosière
  • Deelnemen aan de keizerswandeling met het Aquatic Centre: leuk en verkwikkend!