Strand SpelStrand Spel
©Strand Spel|Olivier Pravert

Activiteiten in Châtelaillon-Plage: de must-sees van de badplaats!

Het is vakantie! Ben je op zoek naar je zomerprogramma? Laat ons u inspireren met de leukste activiteiten in Châtelaillon-Plage. Liggen op het zand, de zeilen hijsen, de kinderen bewonderen of opnieuw contact maken met de natuur: er zijn duizend redenen om voor dit resort te kiezen. Vind de jouwe!

Heb een oogje op het strand

De kleintjes gelukkig maken

Neem een pauze van de dagelijkse sleur

Wat is een betere manier om tijdens de vakantie nieuwe energie op te doen dan naar een badplaats te gaan? Ga naar het land van welzijn om te genieten van een pauze van pure sereniteit.

Nood om weer in vorm te komen? Kies voor een middag in het Thalasso Centrum en profiteer van de vele deugden van het zeewater. Koppels kunnen een uitzonderlijk moment beleven dankzij de verschillende ontspannende behandelingen in de Nuxe spa.

Ontdek nieuwe wateractiviteiten

Als je aan de zee denkt, denk je aan watersport… Van de allerkleinsten tot de oude zeehonden, van de “splashes” van het Aquatic Centre tot de “plunges” van de oceaan, er is voor elk niveau en voor elke smaak wat wils. Iedereen in het water! *

 

Psst, wist je dat over yoga paddle?

Het is leuk en verfrissend, een activiteit in Chatelaillon-Plage die wij aanbevelen!

Verjongen in een ongerepte natuurlijke omgeving

Tussen het getij en de moerassen, gaan we terug naar de basis met een natuurvakantie in Chatelaillon! Ontdek een ongerepte omgeving dankzij twee wandeltochten die vol zijn van het echte werk.

  • Breng uw fiets mee of laat Jean-Paul u begeleiden op een tocht door het natuurreservaat Marais d’Yves. Kijk! U bevindt zich in het hart van een kwetsbare fauna en flora.

 

  • Wil je op avontuur? Verlaat het land voor de zee met een cruise naar Fort Boyard. Sluit de dag in stijl af met een prachtige zonsondergang vanaf uw catamaran.

Laat de auto in de garage!

Alles te voet en met de fiets doen is een van de mogelijke activiteiten in Châtelaillon-Plage! We legden de sleutels opzij om de omgeving van het resort in ons eigen tempo te ontdekken.

Hiervoor heeft het Office du Tourisme talrijke wandelingen bedacht tussen natuur en ontdekking, of voor de moedigsten, prachtige gedeelten van de Vélodyssée.

Trek de sportschoenen aan