Zie foto's (3)
Le secret du capitaine crochet

Le secret du Capitaine Crochet - Jeune public

in Châtelaillon-Plage
 • Kapitein Haak, Peter Pauw en Tinkerbell zoals je ze nog nooit hebt gezien in een grappige, muzikale en magische show, op zondag 14 april om 15.00 uur op het podium van Beauséjour in Châtelaillon-Plage.

 • Vandaag is een grote dag voor James Sparrow! De jonge piratenkapitein gaat Tink eindelijk vragen om het betoverde bos te verlaten en samen met hem de oceanen te trotseren.
  Maar zijn ontmoeting met een jonge tiener op zoek naar avontuur zal al zijn plannen in de war sturen. Je hebt allemaal gehoord van Peter Pauw en Kapitein Haak, maar weet je ook hoe het allemaal begon? Kom en ontdek een verhaal dat je onmogelijk kon weten: hoe James Sparrow kapitein Haak werd door zijn beste vijand te...
  Vandaag is een grote dag voor James Sparrow! De jonge piratenkapitein gaat Tink eindelijk vragen om het betoverde bos te verlaten en samen met hem de oceanen te trotseren.
  Maar zijn ontmoeting met een jonge tiener op zoek naar avontuur zal al zijn plannen in de war sturen. Je hebt allemaal gehoord van Peter Pauw en Kapitein Haak, maar weet je ook hoe het allemaal begon? Kom en ontdek een verhaal dat je onmogelijk kon weten: hoe James Sparrow kapitein Haak werd door zijn beste vijand te ontmoeten... Peter Pauw!

  Vanaf 4 jaar

  Een muzikale komedie door Laurie Bordesoules
  Ontworpen, geschreven en geregisseerd door Laurie Bordesoules
  Met (afwisselend) Hélène Boutin en Mathilde Martinez, Adib Cheikhi en Charles Lagrange, Anisse Masini Dardan Shabani
  Muzikale creatie en belichting: Julien Arnaud en Laurie Bordesoules
  Choreografie: Hélène Boutin, Mathilde Martinez en Laurie Bordesoules
  Productie: Compagnie Chapaulau
  Met de steun van de stad Soubise

  Le Parisien: De show zit vol vreugde, pirouettes, gevechten, dansen en liedjes. Kinderen lachen hardop.
 • Gesproken talen
  • Frans
Tarieven
Betalingsmethoden
Uurroosters
Uurroosters
 • De 14 april 2024 in 15:00