Zie foto's (5)

Le Palm

in Châtelaillon-Plage
  • Le Palm is de nieuwe klomp die op 1 april is geopend in Les Boucholeurs. De filosofie van het huis: gezelligheid, verse producten en service het hele jaar door.

  • Als je de menukaart van dit nieuwe restaurant in Les Boucholeurs openslaat, merk je al snel dat je iets lekkers te wachten staat: kreeftenburger met een lichte koraalsaus, risotto van Sint-Jakobsschelp met gekonfijte kerstomaat en parmezaan krokant met truffelolie, octopus gekookt in een gerechtbouillon op Galicische wijze en gebakken in de pan met verse knoflook en platte peterselie, en niet te vergeten de geliefde zeevruchtenschotels. En in de winter is er een verandering van sfeer en...
    Als je de menukaart van dit nieuwe restaurant in Les Boucholeurs openslaat, merk je al snel dat je iets lekkers te wachten staat: kreeftenburger met een lichte koraalsaus, risotto van Sint-Jakobsschelp met gekonfijte kerstomaat en parmezaan krokant met truffelolie, octopus gekookt in een gerechtbouillon op Galicische wijze en gebakken in de pan met verse knoflook en platte peterselie, en niet te vergeten de geliefde zeevruchtenschotels. En in de winter is er een verandering van sfeer en menu met de Savoyaardse specialiteiten waar iedereen van houdt, zoals de traditionele raclette en de heerlijke fondue, vergezeld van een fijne wijnkaart!
  • Gesproken talen
    • Frans
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar 2024
    Gesloten De Maandag