img-name-mising

Conférence - Les rêves et leur interprétation

in Châtelaillon-Plage
 • Hoe kunnen we onze nachtelijke dromen begrijpen?

 • Vrijdag 03 november om 18.00 uur

  Chantal MOTTO, auteur van het boek "Déchiffrer ses rêves pour bien guider sa vie" uitgegeven door InterEditions, presenteert "Dromen en hun interpretatie".

  In deze interactieve lezing bekijken we de plaats van dromen in de slaap, in de grote tradities en in de psychotherapie. We bekijken de symbolische dimensie van dromen, waardoor we ze kunnen interpreteren. We zullen zien hoe dromen de deuren naar ons onderbewustzijn openen en hoe het analyseren ervan...
  Vrijdag 03 november om 18.00 uur

  Chantal MOTTO, auteur van het boek "Déchiffrer ses rêves pour bien guider sa vie" uitgegeven door InterEditions, presenteert "Dromen en hun interpretatie".

  In deze interactieve lezing bekijken we de plaats van dromen in de slaap, in de grote tradities en in de psychotherapie. We bekijken de symbolische dimensie van dromen, waardoor we ze kunnen interpreteren. We zullen zien hoe dromen de deuren naar ons onderbewustzijn openen en hoe het analyseren ervan onze zelfkennis verbetert. Er wordt veel tijd besteed aan het interpreteren van voorbeelden van dromen en aan discussies met de deelnemers.

  Naar aanleiding van de conferentie zal het boek van Chantal MOTTO op 3 november 2023 te koop zijn in de Médiathèque, met de mogelijkheid tot signeren - In samenwerking met de Librairie du Chat qui lit.

  Boek aan €24.30

  Deze conferentie wordt gevolgd door de WORKSHOP: WAT ZIJN DE LESSEN VAN ONZE MYTHOLOHIES?
  ZATERDAG 4 NOVEMBER van 10.00 tot 11.30 uur

  Chantal MOTTO is psychotherapeute, Jungiaans psychoanalytica, coach en trainer. Ze woont en werkt in Chatelaillon.

  Ze beoefent humanistische psychotherapie en helpt mensen de zin van hun leven te vinden, hun leven te plannen en zich goed te voelen in hun relaties. Haar verschillende instrumenten en kwalificaties - familieopstellingen, onirologie (de studie van dromen), symboliek, Transactionele en Systemische Analyse - stellen haar in staat om persoonlijke, professionele en relationele ontwikkeling te begeleiden. Ze geeft les aan coaches en therapeuten. Ze heeft 5 boeken gepubliceerd over persoonlijke ontwikkeling (Dunod en Eyrolles) en heeft bijgedragen aan collectieve werken.
 • Gesproken talen
  • Frans