img-name-mising

Atelier - Découvrez les enseignements de nos mythologies

in Châtelaillon-Plage
 • Ga vooruit op je levensreis dankzij de symbolische kracht van mythologie.

 • Zaterdag 04 november van 10.00 tot 11.30 uur

  Met behulp van het Orakel van Mythologieën, ontworpen door Chantal MOTTO, kun je tijdens deze FUN WORKSHOP een mythologische kaart kiezen en persoonlijk advies krijgen. Als mythologische verhalen vandaag de dag nog steeds weerklank vinden, dan is dat omdat mythen geweldig zijn in het beschrijven van acties, gedrag en vragen die zovelen van ons delen. Elke kaart in dit deck draagt de boodschap van een mythische held in zich, die in je zal...
  Zaterdag 04 november van 10.00 tot 11.30 uur

  Met behulp van het Orakel van Mythologieën, ontworpen door Chantal MOTTO, kun je tijdens deze FUN WORKSHOP een mythologische kaart kiezen en persoonlijk advies krijgen. Als mythologische verhalen vandaag de dag nog steeds weerklank vinden, dan is dat omdat mythen geweldig zijn in het beschrijven van acties, gedrag en vragen die zovelen van ons delen. Elke kaart in dit deck draagt de boodschap van een mythische held in zich, die in je zal weerklinken en je zal verlichten met wijsheid.

  De discussies tijdens de workshop stellen je in staat om de grote mythen van de mensheid te ontdekken of opnieuw te ontdekken.

  Chantal MOTTO is psychotherapeut, Jungiaans psychoanalyticus, coach en trainer. Ze woont en werkt in Châtelaillon.
  Ze beoefent humanistische psychotherapie en ondersteunt mensen in hun zoektocht naar betekenis, hun levensproject en hun relationeel welzijn. Haar verschillende instrumenten en kwalificaties - familieopstellingen, onirologie (de studie van dromen), symboliek, Transactionele en Systemische Analyse - stellen haar in staat om persoonlijke, professionele en relationele ontwikkeling te begeleiden. Ze geeft les aan coaches en therapeuten. Ze heeft 5 boeken gepubliceerd over persoonlijke ontwikkeling (Dunod en Eyrolles) en heeft bijgedragen aan collectieve werken.

  Registratie verplicht / Plaatsen beperkt
 • Gesproken talen
  • Frans
Tarieven
Betalingsmethoden